MČR 2012

Naše druhé MČR začalo v Praze vypadnutym válcem u Clarkova „Bavoráčka“. Naštěstí má tak hodnou babičku, že mu půjčila svoje auto a dostali jsme se do Kařezu včas. Naší sestavu tvořil czeTown, Verny, Děda Lebeda, John Clark a Worwan. Hrálo se pouze na jednu skupinu o 10 týmech a prvních 8 jich postupovalo do playoff. Naším cílem bylo alespoň postoupit.

První den nás čekaly 4 zápasy. Na Stremu jsme dokázali porazit favorizované NR (1:0) a na našem oblíbeném Halongu skvělé HfV (2:0). S Hochiminama jsme hráli vyrovnaný Frontier. Obě strany měli několik šancí, my jsme dokonce přenesli vlajku přes celou mapu, ale přesto nikdo nedokázal skórovat (0:0). Jediný zápas jsme prohráli na kaňonech s Pitbulls (2:0). Při průběžném 3-5. místě jsme se rozutekli slavit.

Někteří si s Worwem vychutnávali vodní dýmku a žízeň zapíjeli pivem, jiní, konkrétně pouze Děda Lebeda, se snažili o zápis do Guinessovi knihy rekordů v pití piva, takže se soustředil jenom na to jedno. Rekordu Děda nedosáhl kvůli zabírací době a tak si do petky nechal natočit poslední 3 piva aby měl čím zapít smutek. No a takhle vypadá po 14. pivu, jako andílek. Posuďte sami:

Noc byla celkem klidná. Pouze Lebeda musel 3x na záchod. Čím to asi bylo?… Ráno jsme se vzbudili s loňskými zkušenostmi a tak jsme přesně věděli, co nás venku čeká. Znovu tam byla naprosto stejná zatuchlá vyplavenina Worwan!

Hned po párkové snídani nás čekal fotbálek. Ještě večer jsme se domluvili s Pulosem, že nám bude chytat, aby Worw mohl v klidu fotit. První zápas se nám vůbec nevyvedl. Prohráli jsme ho 2:0. Ve druhém zápase jsme se rozhodli hrát lépe, hlavně svědomitě bránit. Co nezvládla obrana, zachránil Pulos. Jako blesk z čistého nebe se Clark dostal do brejku a nekompromisně zakončil. Tím jsme si zajistili postup do playoff. Tam jsme rychle vypadli s pozdějšími vítězi SAS a co hůř, přišli jsme o Clarka a Pulose, kteří nemohli nastoupit do zápasu o 3. místo. Naštěstí jsme našli náhradu z již vypadnutých týmů. Zachytal nám Def a nějaký týpek s bradkou z NaB. S obrovským přispěním těchto posil jsme zvítězili 2:0 a slavili 3. místo.

Po obědě jsme zasedli znovu k Vietcongu a čekaly nás opravdu těžké zápasy. Hned první kolo jsme na NVA prohráli 10:0 se SAS. Prohru nemohl odvrátit ani náš výkon ve druhém kole, kdy jsme vyhráli 2:1. To byla pro SAS zřejmě nejostudnější chvíle na turnaji, jelikož jiné kolo letos neprohráli. Také jsme jim dali 2/3 vlajek, které za celý turnaj dostali. Jenže dobrá hra nám dlouho nevydržela. Další zápas jsme prohráli 5:0 s dalším favoritem. Na Indianě nás takto přehráli Rots. Poté jsme na Waterfallu dostali 2:0 od Swatů a na Stormu 4:0 od Happy. Poslední zápas jsme hráli na Bahnaru s NaB a dokázali i s trochou štěstí zvítězit 2:0.

Do playoff jsme postoupili ze 6. místa a hráli NVA proti Pitbulls. Za USA nás potopila spousta chyb a prohráli jsme 1:0. Ve druhém kole jsme se dlouho snažili výsledek otočit, ale místo toho jsme několikrát propadli v obraně a prohráli 4:1. Turnaj pro nás tak skončil, ale s celkovým 6. místem jsme spokojeni a ještě více s celou akcí. Takže velké díky organizátorům a všem týmům, které udržují tuto hru na takhle dobré úrovni.

Kompletní výsledky (grunex): http://www.grunex.com/tournament/show/default/1188?_fid=7c73

Stránky turnaje: http://mcrvc.cz/

Vieoreportáž:

 <iframe width=“560″ height=“315″ src=“http://www.youtube.com/embed/Wtdh4n2We_s“ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>

Několik dalších fotek:

Worwan, na svém PC vyrobeným k účelům NASA, zkouší hrát vietcong a při tom koukat na 3 filmy:

čekTaun se zlobí, že je focen:

PPulos a čekTaun zabraňují gólu, Verny s Clarkem to sledují, Děda Lebeda (mimo záběr) se po včerejším flámu snaží dokutálet zpět na naší polovinu:

John Clark bojuje s Peldou o míč. Verny se opět jenom kouká:

Leave a Reply

Server status:
VC
9.BRF - Idiotic pub clan
IP: 95.129.97.169
Port: 5450

ONLINE
Kategorie článků